最新日程

星期二

8 五月

星期三

9 五月

星期四

10 五月

星期五

11 五月

星期六

12 五月

星期日

13 五月

15h-17h

NEXT

From 15h00 在 17h00

The Future Of Cinema And Tv On Blockchain

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

11h-13h

NEXT

From 11h00 在 13h00

Blockchain Blockbusters

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 12h00 在 13h00

FULLEYE.NET - CINEMATIC VR

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

13h-15h

NEXT

From 14h00 在 16h00

Cinema Vre (Virtual Reality Experiences) And The Future Of Immersive Technologies

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 14h00 在 15h00

A DISCOVERY OF CHINA AND ITS PEOPLE

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

15h-17h

NEXT

From 16h00 在 18h00

Story + Tech: Accelerating Future Business Models Through Estonian Digital Ecosystem

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 15h00 在 16h00

THE CLIFFS OF V. FULL VERSION - VR WITH A SOUL

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 16h00 在 17h00

TRENDS PRESENTS

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

9h-11h

NEXT

From 09h30 在 11h00

Films, Series And Streaming - Can Blockchain Really Make A Difference?

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

11h-13h

NEXT

From 11h00 在 13h00

Who Is Afraid Of Vr? Can Vr Replace Traditional Film?

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 11h00 在 12h00

ARTE VR EXPERIENCES

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 12h00 在 13h00

BEST OF VIRTUALITY EUROPEAN CINEMA

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

13h-15h

NEXT

From 14h00 在 15h00

Within : Building The Future Of Vr & Ar Distribution And Storytelling

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 14h00 在 15h00

WONDERS OF THE WORLD : AN IMMERSIVE TOUR

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

15h-17h

NEXT

From 15h00 在 16h00

Cinezen : Blockchain Revolution In Vod

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 16h00 在 17h00

Digital Lab Africa: Meet With African Creativity

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 15h00 在 16h00

MK2 FILMS & V

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 16h00 在 17h00

GO! INSIDEVR SHOWCASE

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

17h-19h

NEXT

From 17h00 在 18h00

DIVERSION SPECIAL SHOWCASE

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

9h-11h

NEXT

From 09h30 在 12h00

2Nd Edition Of The Immersive Summit

地点 Intercontinental Carlton Hotel

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 10h00 在 11h00

Do Or Die - A Moment Of Thruth For European Film

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 10h00 在 11h00

RUSSIAN VR SEASONS SHOWCASE 2017-2018

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

11h-13h

NEXT

From 11h00 在 12h00

Blockchain - How Will It Change Sales, Distribution And Funding

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 12h00 在 13h00

Cinando Subtitles: Share And Monetize Your Subtitles Worldwide

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 11h00 在 12h00

ARTE VR EXPERIENCES

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 12h00 在 13h00

BEST OF TRENDS - VIRTUALITY LATIN AMERICAN CINEMA 360 @ CANNES NEXT

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

13h-15h

NEXT

From 14h00 在 15h00

Beyond Cinema: The Swiss Digital Showcase

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 14h00 在 15h00

KOREAN CINEMATIC VR

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

15h-17h

NEXT

From 15h00 在 16h00

Gloomy Eyes”, First Virtual Reality (Vr) Coproduction Between France And Argentina.

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 15h00 在 16h00

JAPANESE FUN VR FILM

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 16h00 在 17h00

DIVERSION SPECIAL SHOWCASE

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 16h00 在 18h00

Trends' Immersive Iberoamerican Catalogue Presentation

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

9h-11h

NEXT

From 10h00 在 11h00

CANADA, BIG ON VR - PROGRAM 1

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 10h00 在 12h00

Blockchain Revolution: Decentralization Of Independent Film Distribution Market

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

11h-13h

NEXT

From 11h00 在 12h00

ARTE VR EXPERIENCES

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 12h00 在 13h00

VRROOM@CANNES - PART 1

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 12h00 在 13h00

Story-Living: Feature Films With Holographic Actors A New Reality

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 11h00 在 12h00

Arte VR Experiences

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket. Tickets must be picked-up on the day before the screening at the VR Ticket Office located at NEXT.

+

13h-15h

NEXT

From 14h00 在 18h00

CROW : THE LEGEND (SPECIAL EVENT)

地点 Green Library

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 14h00 在 15h00

COLLECTIVE REALITY/ BYRON BAY : FF AUSTRALIAN IMMERSION

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 14h00 在 15h30

Financing And Monetising Immersive Content

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

15h-17h

NEXT

From 15h00 在 16h00

TRENDS PRESENTS

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 16h00 在 17h00

BEST OF TRIBECA CINEMA 360 @ NEXT

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 16h00 在 18h00

What Challenges Lie Ahead For French Virtual Reality

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

17h-19h

NEXT

From 17h00 在 18h00

VIDEOOFABRIKA PRESENTS HERMITAGE VR

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

9h-11h

NEXT

From 09h30 在 18h00

WOLVES IN THE WALL (SPECIAL EVENT)

地点 Green Library

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 10h00 在 11h00

CANADA, BIG ON VR - PROGRAM 2

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 09h30 在 11h00

Interactive Ar/Vr Characters In The Home - The Future Of Entertainment?

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

11h-13h

NEXT

From 11h00 在 12h00

I TO EYE : STORIES OF DISABILITY IN VR

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 12h00 在 13h00

FROM SONG TO CINEMA : IMMERSIVE EXPLORATIONS

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 11h00 在 12h30

Immersive China: A Fertile Ground For The Virtual Worlds

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

NEXT

From 12h30 在 13h30

Producing Stories In Virtual Reality (From Concept And Production, To Marketing And Distribution)

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

13h-15h

NEXT

From 14h00 在 15h00

VRROOM@CANNES - PART 2

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 14h00 在 15h30

Global Xr Women

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

15h-17h

NEXT

From 15h00 在 16h00

IMMERSIVE CHINA : BEST OF CHINESE IMMERSIVE EXPERIENCES

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 16h00 在 17h00

MK2 FILMS & VR

地点 VR Theatre

参加要求 Marché badges and entrance with ticket

+

NEXT

From 15h30 在 17h00

Artificial Intelligence: The Emerging Tool For Non-Linear Storytelling In Vr

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

17h-19h

NEXT

From 17h00 在 18h00

Closing Keynote By Mr. Eric Peters, Senior Adviser At The Cabinet Of Mariya Gabriel, European Commissioner For Digital Economy And Society.

地点 NEXT Conference Room

参加要求 Marché badges

+

Jeudi
16 mai

为什么参加?

每年电影节期间,戛纳这座城市将变为全球电影商业中心。

这是独一无二的机会,可以与各国影视人相识,交换经验; 为您的项目寻找合作伙伴。 电影市场是电影产业的年度盛事,您可以在此期间与超过12 400位专业人士、3 900位制片人、3 300位电影制片方和发行商和1 000位电影节项目负责人会面洽谈。

了解更多